Escola Amadip Esment Esment Escola Professional


Nou curs de formació en agricultura sostenible

Nou curs de formació en agricultura sostenible

Una vegada més, Esment Escola Professional impulsa un nou curs d’Activitats Auxiliars en Agricultura, totalment gratuït, destinat a totes aquells persones que vulguin aprendre, en un entorn real, les tècniques bàsiques de l’agricultura sostenible.

A través d’aquest curs l’alumnat obtindrà el Certificat de Professionalitat de Nivell 1, d’una de les especialitats més demandades actualment en el mercat laboral.

Els bons resultats i experiència d’altres promocions ens han demostrat que aquesta formació ofereix àmplies sortides professionals ja que permet als aprenents professionalitzar-se en aquest àmbit i poder accedir a un lloc de feina com a treballador o treballadora agropecuari en camps agrícoles, esportius, centres de jardineria, vivers, cultius de flor tallada i horticultura.

Inclou 320 hores de formació, en les quals s’impartiran les tècniques bàsiques d’agricultura ecològica, com ara operacions auxiliars per a la preparació del terreny, reg i aplicació de tractaments en cultius agrícoles, operacions auxiliars en les cures i recol·lecta del cultiu o manteniment d’explotacions agrícoles.

Aprenentatge en espais exclusius

Un dels valors diferencials d’aquesta formació que ofereix Esment és el lloc en el qual es durà a terme. Serà a la finca Weyler, situada a Son Ferriol, i on l’organització compta amb una superfície de més de 12 hectàrees destinades al cultiu ecològic de vinyes, oliveres, garrofers i hortícoles de temporada.

També inclou aules, un hivernacle, un umbracle, maquinària i infraestructures específiques pel desenvolupament de cada procés, com ara cambres de germinació, conservació de producte, tractors i eines per a tota mena de tasques.

Una altra dels avantatges de desenvolupar aquesta formació a la finca Weyler és que l’alumnat podrà conèixer el Taller Agroalimentari, un espai destinat als processos de transformació dels cultius i de les matèries primeres recollides. Alhora, tindran l’oportunitat de conèixer i dedicar hores de pràctiques en altres empreses del sector, com és el cas de les dues que col·laboren en aquesta formació: Terracor i Especias Crespi.

Equips professionals

Som una escola professional, social, diversa i innovadora que compta amb un equip de docents acreditats en enginyeria agrónoma, amb una dilatada experiència en el sector, i que vetllen per l’optimització i eficiència dels processos productius.

Tota la superfície productiva es gestiona sota les premisses de producció ecològica i està inscrita en el Consell Balear d’Agricultura ecològica.

Inscriu-te ara! a  info@esmentescola.es

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *