Escola Amadip Esment Esment Escola Professional

Projectes

Esment Escola Professional és una idea d’Amadip Esment fundació. Una entitat que atén persones, detecta les seves necessitats, ofereix suports per cobrir-les i està compromesa amb la societat i el bé comú. Esment Escola Professional comparteix aquests valors

Per què Esment Escola Professional?

Fa anys que orientem a escoles que tenen alumnes amb necessitats. Adaptem plans formatius amb la finalitat de millorar l’aprenentatge i les competències personals. Acompanyem les persones en la seva formació, en la recerca de feina i els fem un seguiment individual. Donem suports en tots els moments i facetes de les seves vides.

I som observadors. Mirem l’entorn i ens preguntem “què més podria fer-se?”. Des de fa anys pensem en els joves que tenen passió, però no han tingut oportunitats per desenvolupar-les. Busquem un compromís amb i d’ells. Esment Escola Professional es compromet a donar-los la formació, les empreses es comprometen a donar-los un treball per desenvolupar la seva passió i l’Administració es compromet a crear el marc que faci possible l’acord.

Esment Escola Professional és un projecte integrat de formació dins d’un entorn empresarial. Disposa d’una Agència de col·locació pròpia que facilita la trobada entre les necessitats d’empreses i treballadors.