Escola Amadip Esment Esment Escola Professional

PER QUÈ FEM SERVIR GALETES I TRACTEM DADES DE NAVEGACIÓ?

En aquesta web utilitzem galetes. En cas que utilitzeu la nostra web sense desactivar les galetes, manifesteu el vostre consentiment a la seva instal·lació.

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer que les webs transfereixen als equips que s’hi connecten. Tot i que ben sovint els propòsits de les galetes només són tècnics, també poden permetre, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, segons la informació que contenen i la manera com utilitzeu el vostre equip, es poden emprar per reconèixer l’usuari.

Hi ha galetes que controla i gestiona el mateix titular de la web (les anomenades galetes pròpies), però en altres ocasions ho fan terceres persones (les galetes de tercers), per exemple perquè aquests proporcionen una eina o una funcionalitat integrada a la web.

Algunes galetes es cancel·len un cop finalitzada la navegació a la web (galetes de sessió), mentre que d’altres poden continuar emmagatzemades a l’equip dels usuaris i s’hi pot accedir per un període de temps més llarg (galetes persistents).

Quin tipus de galetes fem servir i per què?

En aquesta web fem servir el tipus de galetes següent:

1. Galetes tècniques o indispensables per a la prestació dels serveis

Fem servir galetes tècniques per poder prestar els serveis sol·licitats pels nostres usuaris. Aquestes galetes són indispensables per a la navegació i la utilització de les diferents opcions i serveis de la web, com per exemple controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, utilitzar elements de seguretat durant la navegació o compartir continguts a través de xarxes socials.

2. Galetes de personalització

Per tal d’optimitzar l’experiència d’ús de la nostra web, utilitzem galetes de personalització que ens permeten configurar la web i els seus serveis d’acord amb les preferències de l’usuari o les característiques generals del seu equip, per exemple el navegador utilitzat i la seva versió, el sistema operatiu instal·lat, etc.


Aquestes galetes es fan servir per, per exemple, orientar el contingut de la web en funció del seu idioma o ubicació.

3. Galetes d’anàlisi

Les galetes d’anàlisi permeten mesurar i analitzar l’activitat dels llocs web i elaborar perfils de navegació dels usuaris.

Fem servir les galetes de GOOGLE ANALYTICS per recopilar estadístiques anònimes i conjuntes que ens permetin entendre la manera com els usuaris utilitzen la nostra web, per tal de millorar-la i ajustar-la a les preferències dels nostres visitants.

A tall d’il·lustració, les dades derivades de la navegació a la nostra web que poden ser objecte d’anàlisi són les següents:

GOOGLE ANALYTICS és una eina facilitada per l’empresa Google, Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 (EUA). Podeu obtenir més informació sobre el funcionament de GOOGLE ANALYTICS i les galetes utilitzades per aquest servei als enllaços següents:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245
http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

Podeu desactivar les galetes de GOOGLE ANALYTICS mitjançant la instal·lació al vostre navegador del complement d’inhabilitació creat per Google i disponible a l’enllaç següent: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es

Són anònimes les galetes?

Les galetes no contenen informació que permeti per si sola identificar un usuari concret. Pel que fa a nosaltres, la informació obtinguda només es podrà associar a un usuari concret en cas que aquest usuari estigui identificat a la web. En aquest cas, aquestes dades s’incorporaran a arxius de dades de caràcter personal, la responsabilitat dels quals recau sobre la titular d’aquesta web, i es tractaran per a les finalitats indicades en aquesta política d’ús de galetes, sempre d’acord amb les exigències de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. En qualsevol moment els usuaris afectats podran exercitar els seus drets d’accés, de rectificació o de cancel·lació de la seva informació personal, així com el d’oposició al seu tractament, d’acord amb allò que estableix la política de privacitat de la nostra web.

Com puc gestionar les galetes?

Els usuaris de la web tenen l’opció de no rebre galetes, d’esborrar-les o que se’ls informi sobre la seva fixació mitjançant la configuració del navegador. Per saber com gestionar les galetes en el vostre navegador, us convidem a consultar-ne l’ajuda.

Per a la vostra comoditat, a continuació trobareu informació proporcionada pels desenvolupadors dels navegadors principals sobre la gestió de galetes:

En cas de desactivar les galetes, és possible que no pugueu tornar a emprar totes les funcionalitats de la web.
Per inhabilitar l’ús de galetes publicitàries de tercers, els usuaris també poden visitar la pàgina d’inhabilitació de la Iniciativa Publicitària de la Xarxa (NAI, Network Advertising Initiative). Pàgina en anglès: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp).